Omgeving

Wouw is een dorp, waar ongeveer 5000 mensen wonen. In het centrum van Wouw bevinden zich een aantal winkels die aan de behoefte van de inwoners zijn voorzien. Niet alleen worden de winkels in Wouw gebruikt door de inwoners ervan, maar ook van de dorpen rondom Wouw. Dorpen zoals Heerle, Moerstraten en Kruisland komen naar Wouw om er gebruik van te maken.

Wouw heeft een aantal bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Lambertuskerk, een gotische kerk uit eind 15e eeuw, het voormalig Kasteel van Wouw en Beltmolen De Arend, een ronde stenen molen uit 1825.

In Wouw zijn er verschillende restaurants waar u lekker kunt eten, zoals De Wouwse Wereld. Er zijn ook verschillende soorten restaurants in Roosendaal waar u goed kan eten. Ook kunt u gezellig wat drinken bij: in den veehandel.

Wouw heeft alle winkels die aan de behoefte van de bewoners voldoen. Tevens kan men in Roosendaal en Bergen op Zoom, alsmede in het Rosada Fashion Outlet center gezellig winkelen. En als dat niets is dan zijn Rotterdam en Antwerpen in een half uur bereikbaar.

In Wouw en de omgeving zijn diverse fiets en wandelroutes, waar u van de mooie natuur kan genieten. Rond de omgeving van wouw is een heide en zijn er verschillende bossen. Hier kan men wandelen en mountainbiken. In de bossen bij Bergen op zoom kunt u gaan klimmen in het klimbos.